Lost and found: mijn verlovingsring!

16 Jan

20130116_20212819 uur. Zolang ben ik mijn verlovingsring kwijt geweest. Gisterenavond lag ik in bed nog wat te lezen, toen het me plots inviel: mijn verlovingsring zat niet rond mijn linkse ringvinger, waar hij thuishoort. Lichtjes in paniek rende ik naar de badkamer, want normaal doe ik de ring alleen maar uit om me te wassen. Niks te zien. Nadat ik – al iets harder in paniek – the fiancé had ingelicht, stuurde ik een sms naar mijn ouders om te vragen of ik hem daar vergeten was. Ik was van maandag op dinsdag immers bij hen blijven slapen omdat ze zoveel sneeuw hadden voorspeld en het huis van mijn ouders véél dichter bij de redactie ligt. Moeder en vader sliepen al, en dus was het bang afwachten tot vanochtend. Needless to say dat ik geen oog dichtgedaan heb. Om 06u00 vanochtend stuurde ik nog ’s een sms naar la mama, die me wist te zeggen dat ze nergens een ring zag liggen. Op naar het werk dan maar. Nadat ik de redactie binnengegleden was – slippery floor – en aan de receptie met blozende wangen gevraagd had of iemand een verlovingsring had gevonden, onderwierp ik de toiletten aan een grondig onderzoek. NIKS. TE. ZIEN. Toen ik moedeloos mijn verhaal vertelde aan mijn collega’s, kreeg ik 3 reacties: luid gelach (I’m looking at you, Hilde Engelen), sympathie (thanx, Natalie Wagemans) én een nuttige tip (eeuwige dankbaarheid, Niels Janssens). Collega Niels wist me immers te vertellen dat ik de ring gisteren op het werk nog had. Hij MOEST dus ergens thuis liggen. Vastbesloten reed ik na het werk naar huis. Ik moest en zou die ring vinden. Voor ik – na een zenuwslopende rit van anderhalf uur – binnenging in casa Cabij-Govarts, speurde ik de oprit al af. Dat was overigens niet zo handig met die sneeuw. Eenmaal binnen liep ik naar de gang om mijn jas aan de kapstok te hangen en… zag ik onderweg mijn ring liggen op de Flair op de salontafel. Zonder enige gêne geef ik toe dat ik bijna begon te bleiten van geluk…

Moraal van het verhaal: ik ben een oen.

Tweede moraal van het verhaal: ik doe mijn ring nooit meer af. Voor niets of niemand.

Birte

PS: ik heb ook exciting trouw-nieuws: ik denk dat ik mijn jurk gevonden heb. Foto’s vinden jullie HIER. Naaaaah, gefopt. Ik ga de verrassing écht nog niet verpesten!

3 Reacties to “Lost and found: mijn verlovingsring!”

  1. Bibi januari 16, 2013 bij 7:32 pm #

    Wat een trouwkleed!!! 🙂 hahhahahahah

  2. muakissandmakeup januari 16, 2013 bij 8:05 pm #

    Aaaah, ik zou ook compleet gek worden! Wat een geluk dat je hem gewoon terug hebt, oef zeg.

  3. Saarie januari 17, 2013 bij 10:10 am #

    Woow! I know the feeling, maar dan met the real thing: the wedding ring… Had hem blijkbaar uitgedaan tijdens de afwas en dan in mijn kamerjas gestopt! Man ik heb lang mogen zoeken met een bonzend hart en klamme handjes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: