Alber Elbaz + Lancôme = nieuwe make-uplijn!

16 Jan

Lanvin-ontwerper Alber Elbaz gaat een limited edition make-uplijn ontwerpen voor beautygigant Lancôme. ‘Alber Elbaz is ongetwijfeld één van ’s werelds meest invloedrijke modeontwerpers’, aldus Youcef Nabi, CEO van Lancôme.  ‘En daarnaast is hij ook de meest getalenteerde. Zijn gevoel voor luxe, zijn visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit passen perfect bij de nieuwe waarden van Maison Lancôme. Wij zijn ontzettend trots en blij dat hij met ons in de wereld van make-up stapt.’ Het aankondigingsfilmpje voor de collectie zie je hierboven. Dat belooft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: