Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?

13 Jan

beyoncéHet gerucht doet de ronde dat zangeres Beyoncé het nieuwe gezicht van de Zweedse kledinggigant H&M wordt. De campagne zou vorige week gefotografeerd zijn op de Bahama’s. Eerder deze week zette Bé een foto op haar Tumblr waarop ze in een tropische bikini op een al even tropisch strand staat met dochter Blue Ivy. Bovendien twitterde Beyoncé’s danseres Kimberly Gipson de magische woorden ‘First day of trial in the Bahamas! H&M all set … go.’ De tweet werd later verwijderd en de persdienst van H&M wil het nieuws niet bevestigen, maar ze ontkennen het ook niet. Wordt Beyoncé écht de opvolgster van Lana Del Rey? I’ll keep you posted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: