Meet Yumi (17): de eerste Belgische ooit in een Chanel-campagne

9 Jan

yumichanel

Laura ‘Yumi’ Lambert. Zo heet het 17-jarige model dat als eerste Belgische ooit schittert in een reclamecampagne van Chanel. ‘Ik kan nog altijd niet geloven dat ik voor Karl Lagerfeld heb geposeerd’, aldus Yumi, die één kwart Japans is en daaraan haar speciale tweede naam én haar amandelvormige ogen te danken heeft. ‘Het was de mooiste ervaring uit mijn leven.’ En het heeft haar blijkbaar ook geen windeieren gelegd, want: ‘Sinds ik voor deze campagne poseerde, ben ik amper thuisgeweest. Ik krijg de ene opdracht na de andere!’ Yumi’s eerste Chanel-foto’s lokten wereldwijd overigens ook verontwaardigde reacties uit. Naast Yumi schitterden immers ook Stella Tennant en Ondria Hardin in de campagne en die laatste was amper 15 toen ze in haar transparante jurk werd gefotografeerd. Oeps!

yumichanel2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: