I never met a kitty I didn’t like…

4 Jan

hmprod

… en dat verklaart waarom ik per se deze sweater van H&M op de kop wil tikken. Vandaag trok ik al naar de H&M op de Meir in Antwerpen, maar daar was hij jammer genoeg niet te vinden. Morgen zijn de H&M’s in Kortrijk aan de buurt. Enneuh… moest ik ‘m niet vinden: als iemand deze sweater ziet hangen in een H&M ten lande, mag hij of zij die voor mij kopen in maat L. Het geld wordt teruggestort en ik zal de persoon in kwestie eeuwig dankbaar zijn. Of weet je wat? Stuur me gewoon een mail of sms waar je hem gespot hebt, da’s misschien iéts makkelijker!

hmprod (1)hmprod (2)

Meer info over deze überschattige sweater vind je HIER.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: