Getest en goedgekeurd: Crème De Rose van Dior

3 Jan

DSCN6690Vorige zaterdag vertelde ik jullie HIER over 3 nieuwe Dior-producten die ik kocht bij Ici Paris XL. Vandaag is het tijd voor de review van het eerst product: de Crème De Rose. De Crème De Rose is een lippenbalsem met rozengeur én spf 10. Aangezien ik een lipbalm-addict in hart en nieren ben, was ik érg benieuwd naar dit product. Toen ik het beige vintage-achtige potje met het logo van Christian Dior uit het doosje haalde, was ik aangenaam verrast. Wat een mooie verpakking! Het potje lippenbalsem doet een beetje boudoir-achtig aan, I like! Ook de inhoud stelt allesbehalve teleur. De Crème De Rose ruikt héérlijk, heeft een aangename textuur en is makkelijk aan te brengen. Bovendien laat hij je lippen mooi glanzen én iets voller lijken. Je kan hem gebruiken als lippenbalsem – want hij werkt enorm hydraterend en verzachtend -, maar ook als primer, voordat je aan de slag gaat met lippenstift. Dat laatste heb ik zelf echter nog niet geprobeerd.

Conclusie: ook al is de Crème De Rose niet goedkoop (hij kost zo’n € 23,20), ik vind ‘m een aanrader.

DSCN6691DSCN6688DSCN6689

Eén reactie to “Getest en goedgekeurd: Crème De Rose van Dior”

  1. muakissandmakeup januari 3, 2013 bij 3:52 pm #

    Dat ziet er goed uit! Want!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: