Every girl needs a scrapbook

30 Dec

DSCN6723Mijn scrapbook. Vanbuiten ziet het eruit als een saai bruin schrift, vanbinnen bevat het al mijn favoriete dingen en ideeën. Er plakt een post-it in van The Fiancé, een brief van één van mijn beste vriendinnen, foto’s van beautyspullen die ik nog wil uittesten, fashion-, eet- en reistips uit verschillende magazines… Ik vind het super om aan mijn scrapbook te werken en dat is dan ook het enige wat ik tot nu toe zoal gedaan heb vandaag. Lazy sunday = (in mijn geval) working on my scrapbook-day. Hieronder toon ik jullie enkele pagina’s uit mijn ultrapersoonlijke schrift en ik kan iedereen aanraden om zélf ook met een scrapbook te beginnen, want alleen al door erin te bladeren word ik supervrolijk en krijg ik een fuzzy en warm gevoel vanbinnen. Have a happy sunday, sweetie pies!

DSCN6724DSCN6714DSCN6715DSCN6716DSCN6717DSCN6718DSCN6719DSCN6720

2 Reacties to “Every girl needs a scrapbook”

  1. Robby december 30, 2012 bij 1:57 pm #

    tetten enzo

  2. muakissandmakeup december 30, 2012 bij 6:09 pm #

    Ik heb ook een tijdje een scrap book bijgehouden. Nu maak ik vooral collages met make-up inspiratie 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: