Guess what I got for Christmas this year…

26 Dec

20121226_185001Véél! Ik gloei nog na van al het eten, drinken én werken (als je in de media werkt, bestaat tweede kerstdag niet) van de voorbije dagen, maar ik kan écht niet langer wachten om jullie te tonen wat ik dit jaar van mijn loved ones allemaal kreeg voor Kerstmis. Op de foto kunnen jullie al mijn cadeautjes zién, hieronder volgt een woordje uitleg.

Van Robby aka The Boyfriend kreeg ik: oorbellen en een halsketting in de vorm van een reep chocolade, een space invaders-wekker die heen en weer rolt als hij afloopt, een boompje om mijn juweeltjes op te hangen/ leggen, een aapje om mijn nagellak droog te blazen, nagelstickers in de vorm van poezenkoppen van Jan Christie (hieraan ga ik zéker nog een blogpost wijden) en drie cupcakes-in-stolpjes om in de kerstboom te hangen (één ervan zie je op de foto onderaan).

Van mijn ouders kreeg ik Dagelijkse Kost 4 van Jeroen Meus en bons voor Ici Paris XL (ka-ching!). Ze gaven me ook nog een cadeautje van vrienden van hen die ik al ken van bij mijn geboorte: een bon van De Standaard Boekhandel.

En door de Heistse vriendinnen tenslotte werd ik getrakteerd op sticks om warme chocolademelk te maken, dissolvant van Sephora, hemp-handcrème van The Body Shop en het allercoolste. kersenpitkussen.ever van het Duitse merk Butler. Eigenlijk waren die laatste 4 nog belated birthday presents, maar ze werden gegeven op Kerstmis, dus technisch gezien… zijn het kerstcadeautjes!

Enneuh, welke pakjes lagen er voor jullie zoal onder de kerstboom?

20121226_191721

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: