Merry Christmas!

24 Dec

Merry-Christmas-black-and-white-imageIk had een superleuke foto gevonden van een krokodil met een kerstmuts op. Jammer genoeg vind ik ‘m niet meer terug, dus houd ik het sober. Ik wil jullie bij deze een SUPERfijne kerst toewensen en ook bedanken om mijn blog af en toe/ regelmatig/ elke dag (schrappen wat niet past :-)) te lezen. Zo, en nu ga ik twee dagen eten, cadeautjes uitpakken, drinken en nog meer eten. Have fun!

Eén reactie to “Merry Christmas!”

  1. Elisse december 24, 2012 bij 12:29 pm #

    Happy holidays!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: