Titi + The German Kid opent showroom in Hasselt

20 Dec

Afbeelding 3Titi + The German Kid, het Hasseltse label waarover ik jullie HIER eerder al vertelde, bestaat 5 jaar en ontwerpster Kristien Follon kon geen groter cadeau voor zichzelf bedenken dan… een hoogsteigen showroom en atelier. In die showroom, die op 4 januari 2013 zijn deuren opent aan de Schrijnwerkersstraat in Hasselt, vind je T + TGK’s laatste ontwerpen en Follon zal de showroom zélf uitbaten zodat ze het contact met haar klanten behoudt én zodat ze zich door haar trouwe fanbase kan laten inspireren.

Ik ben alvast benieuwd naar de showroom en ik ga Kristien er zeker eens een bezoekje brengen. Al was het maar om live te kwijlen op de trui die je op de foto hieronder ziet en waarop ik een niet zo kleine crush heb…

TTGK_FW12_4

PS: samen met de nieuwe showroom, wordt ook www.titiandthegermankid.com in een nieuw jasje gestoken. Ik ben alvast benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: