Moois van bij onze noorderburen: de juwelen van Danielle Vroemen

9 Dec

7_DVroemen_SIKSArmband_2Lachen met Nederlanders, het is een beetje een traditie hier in België. Mij verging het lachen echter toen mijn lief mij vandaag een link doorstuurde die me leidde naar de juwelen van Danielle Vroemen. Vroemen komt uit het Hollandse Geleen, volgde de Kunstacademie in Maastricht en studeerde in 2009 af in sieraadvormgeving. In 2010 bracht ze haar eerste collectie zilveren juwelen uit, die de naam ‘Geom’ meekreeg. Voor de collectie haalde Danielle haar inspiratie bij de platonische lichamen van Plato. Begin 2012 toverde Vroemen opnieuw twee collecties tevoorschijn met de klinkende namen ‘SIKS’ en ‘Metriq’. De juwelen van die twee collecties zijn opnieuw erg eenvoudig, maar toch origineel en tijdloos. Ik ben fan!

1_DVroemen_GeomOorbellen_11Op de foto’s zie je de ‘Siks’-armband (€  135) en ‘Geom’-oorbellen (€ 65), mijn twee Danielle Vroemen-favorieten. Je kan haar werk bekijken op haar website of Facebookpagina.

4 Reacties to “Moois van bij onze noorderburen: de juwelen van Danielle Vroemen”

 1. Robby december 9, 2012 bij 6:38 pm #

  I digg.

 2. Saar december 10, 2012 bij 6:11 am #

  Amai, das kei schoon!

 3. Melissa december 13, 2012 bij 4:15 pm #

  Give away? 🙂 HInt? Hint?

 4. lia december 14, 2012 bij 8:59 am #

  die armband is echt heel mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: