Mijn nieuw geheim wapen in de badkamer: de Remington Keratin Therapy Pro Straightener

5 Dec

DSCN6648In mijn badkamerkast ligt al jaar en dag een stijltang, maar eigenlijk gebruik ik die niet zoveel. ’s Ochtends moet het voor mij vooral snel gaan en in de praktijk betekent dat dat ik mijn haren gewoon was en klaar (en dat voor de dochter van een kapster, shame on me). Vorige week kwam daar echter verandering in toen ik de Remington Keratin Therapy Pro Straightener mocht uittesten. Volgens de persmap heeft dit exemplaar immers tal van voordelen: de Advanced Ceramic coating op de stylingplaten is immers geïmpregneerd met keratine die tijdens het stylen op de haren wordt aangebracht om ze te beschermen en te verzorgen. Daarnaast beschikt de straightener ook over een hittebeschermende sensor die de vochtbalans van de haren in de gaten houdt én waar nodig de temperatuur optimaliseert. Dat zou resulteren in haren die gezonder en sterker zijn en tot 57% beter beschermd tegen schade en haarbreuk. Dat moest ik uittesten.

Afgelopen zondag ging ik aan de slag. Mijn lief en ik gingen ’s avonds uiteten omdat we 3,5 jaar samen waren en daarvoor mocht ik mijn haren wel eens onder handen nemen, vond ik. Gewapend met mijn Remington Keratin Therapy Pro Straightener trok ik dus naar de badkamer en ik moet zeggen: hij viel me reuze mee. De stijltang warmt RAZENDsnel op, waardoor je praktisch meteen aan de slag kan, en hij is heel handig in gebruik. Ik maakte mijn haren niet 100% stijl, omdat ik vind dat ik dan een enorm hoofd heb, maar ik was heel blij met het resultaat. Mijn haren glansden en zagen er glamoureuzer uit dan na mijn gewoonlijke wash & go-routine. Conclusie: ik ben tot nu toe érg tevreden over de Remington Keratin Therapy Pro Straightener en ga mijn oude stijltang doneren aan een goed doel. Out with the old, in with the new, toch?!

Aan het werk in de badkamer:

DSCN6659

Het resultaat: 

DSCN6662

De Remington Keratin Therapy Pro Straightener in zijn doos: 

DSCN6647Meer info over de producten van Remington vind je op be.remington-europe.com.

2 Reacties to “Mijn nieuw geheim wapen in de badkamer: de Remington Keratin Therapy Pro Straightener”

  1. makeahappyday december 5, 2012 bij 12:27 pm #

    ooh!Zo handig !

  2. Saarie december 6, 2012 bij 8:50 am #

    Looking good!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: