Rihanna voor River Island: de eerste beelden

4 Dec

rihanna_v_4dec12_xposure_b_426x639

In juli vertelde ik jullie HIER al dat Rihanna een kledinglijn zou gaan ontwerpen voor River Island. De collectie werd tot nu toe nog niet onthuld, maar enkele dagen geleden werd RiRi wel al een eerste keer gespot in één van haar eigen ontwerpen. De zangeres droeg in Los Angeles een blauwe suède jumpsuit met kap en zilveren knopen, die ze pimpte met een stevige portie bling bling. Bovenstaande foto werd op Twitter de wereld ingestuurd door River Island zélf, net als  de foto hieronder, waarop Rihanna te zien is op de set van het reclamefilmpje van haar capsulecollectie.  ‘And that’s a wrap at the end of a 2 day shoot w/ MARIO SORRENTI’, twitterde Rihanna, die het filmpje zélf regisseerde, daarover. Ik ben alvast benieuwd naar haar andere ontwerpen…

riverisland_rihanna_v_4dec12_pr_b_426x639

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: