Uitgetest en goedgekeurd: Nivea bodymilk voor onder de douche

3 Dec

DSCN6645I’m a sucker for bodylotions en consoorten en dat ben ik altijd al geweest. In mijn badkamerkastje staat nooit slechts één bodylotion, -olie of -crème, want ik wil kunnen afwisselen. Héél plichtsbewust smeer ik me dan ook twee keer per dag in: ’s ochtends als ik uit de douche kom en ’s avonds voor ik ga slapen. Toen ik onlangs hoorde over de nieuwe bodylotion en -milk van Nivea voor onder de douche, was mijn interesse meteen gewekt. Ik besloot ‘m uit te testen en dit weekend was het zover.

Hoe werkt het?

1. Breng de douchegel aan die je gewoonlijk gebruikt en spoel deze af.
2. Breng de Body Milk voor onder de douche van Nivea aan terwijl je nog onder de douche staat.
3. Spoel af.
4. Droog jezelf af zoals gewoonlijk.

Wat vond ik ervan?

Ik vind dit een érg fijn product om te gebruiken. Zoals het een braaf meisje betaamt, volgde ik gehoorzaam de stappen die op mijn fles bodymilk stonden. Toen ik mij afgedroogd had, voelde mijn huid zacht aan, zag ze er gehydrateerd uit en rook ze heerlijk naar dat typische Nivea-geurtje. Een blijvertje!

Verkrijgbaar als bodylotion voor de normale huid en als bodymilk voor de droge huid, meer info op www.nivea.be.

6 Reacties to “Uitgetest en goedgekeurd: Nivea bodymilk voor onder de douche”

 1. Elke december 3, 2012 bij 12:47 pm #

  Is het ook een aanrader voor mensen die gewone body lotion haten wegens te plakkerig?

  • chitchatontherocks december 3, 2012 bij 1:26 pm #

   Ik denk het wel! Zélf vind ik gewone body lotions (meestal) niet storend. Maar deze spoel je af onder de douche en daarna droog je je nog eens af. Dus plakken doet ie niet…

 2. muakissandmakeup december 3, 2012 bij 1:46 pm #

  Handig voor als het snel snel moet gaan 🙂

 3. Filipa Braga december 4, 2012 bij 8:04 pm #

  Bedankt voor deze review, ik vroeg me al af of ik het zou aanschaffen of niet, maar nu zeker! 🙂

 4. Nele december 8, 2012 bij 10:53 am #

  net gaan halen… ook bij mij getest en goedgekeurd ! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: