Nieuw bij Hema: de decolleté portemonnee

2 Dec

decolletÇ_portemonneeVind jij het lastig om bij het uitgaan een handtas mee te zeulen? Dan heeft Hema nu dé oplossing voor jou: de decolleté portemonnee. Hoe die werkt? Je bevestigt de portemonnee met een lusje aan het bandje van je beha en je stopt er je spullen in. De decolleté portemonnee past in de meeste soorten beha’s en blijft door de nopjes op de achterkant bovendien goed op z’n plaats zitten. Ik denk dat ik mij twee exemplaren ga aanschaffen – één voor elke kant/borst – en die ga volstoppen met papieren zakdoekjes. Hooray for bigger boobies!

21804599a21804499a

Prijs: € 5,25. Meer info op www.hema.be.

3 Reacties to “Nieuw bij Hema: de decolleté portemonnee”

  1. muakissandmakeup december 2, 2012 bij 10:43 am #

    Euhm… ik vind het een beetje bizar, niks voor mij 🙂

  2. Robby december 2, 2012 bij 12:46 pm #

    nice

  3. Caro december 2, 2012 bij 10:08 pm #

    Ik steek altijd alles al in mijn bh als ik geen zakken in mijn kleren heb. Zo heeft Serena Williams dit obviously van mij gepikt http://m.hln.be/article/portal2/923/1538699/Serena-Williams-bergt-gsm-op-in-haar-boezem.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: