Giveaway: 3 juwelen van To Have & To Wear

30 Nov

Veel hebben Sinterklaas en ik niet gemeen. Hij komt van Spanje, ik van Heultje. Hij heeft een Zwarte Piet en een schimmelpaard, ik niet. En gelukkig heb ik ook geen lange witte baard. Wat de Sint en ik wél gemeen hebben is dat we allebei cadeautjes geven aan brave kindertjes (of in mijn geval: bloglezertjes). En vandaag mag ik aan jullie drie SUPERromantische juwelen wegschenken van To Have & To Wear. To Have & To Wear is het label van Filipa Braga (28), die werd geboren en getogen in het Portugese Lissabon, maar haar hart verloor in België. In 2010 opende Filipa To Have & To Hold, een webshop waar ze zelfgemaakte bruidssieraden verkoopt. Aangezien de vraag naar casual juwelen groter en groter werd, begon Filipa enkele maanden geleden met To Have & To Wear, haar tweede project. Elk juweel dat je op de site ziet, wordt met de hand gemaakt en elk stuk is dus uniek.

Wat ik precies mag weggeven van To Have & To Wear? Je ontdekt het hieronder:

1 paar powder blue-oorbellen

1 onyx-halsketting

1 cornaline-armband

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze 3 juweeltjes van To Have & To Wear?

1. Schrijf hieronder een comment. Vermeld of je de oorbellen, de halsketting of de armband wil winnen en waarom JIJ dat verdient (bij mij slijmen is hier toegestaan).

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

4. Like de Facebookpagina van To Have & To Wear HIER.

De wedstrijd loopt tot morgenavond 20u00, de winnaars worden zondagochtend bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat. Meer zien van To Have & To Wear? Dat kan en wel HIER

30 Reacties to “Giveaway: 3 juwelen van To Have & To Wear”

 1. Caro november 30, 2012 bij 11:13 am #

  Ik wil de oorbellen: want: “Birte is de beste, troelala, troelala. Birte is de beste TROELALA!” (Figured if it got me to do the dishes first at chirokamp (so the water is still clean, for the non-chiro-ers out there), it would help me here as well)

  • Saar november 30, 2012 bij 1:40 pm #

   Hahaha, Caro, wa een zalige reactie 😀

   • Caro december 1, 2012 bij 9:27 am #

    Ja, het werd eens tijd dat ik die chiro skills eens voor de ECHT belangrijke dingen in het leven begon te gebruiken: freebies

 2. makeahappyday november 30, 2012 bij 11:21 am #

  De oorbellen wil ik ze zijn zo schattig en een heeeeeeeeeeeeeel mooi blauw .
  En ik moet ze hebben omdat birte fantastischmegaupercoolnietnormaalprachtig is .

 3. Marijn november 30, 2012 bij 11:23 am #

  Hoihoi, toch nog maar eens proberen, aangezien het vorige week niet is gelukt :p
  Ik zou graag de ketting hebben! Waarom? Omdat ik tot sinds kort helemaal geen kettingen droeg en het hield bij armbandjes, oorbellen en ringen. Nu ik de wereld van de kettingen heb ontdekt, zou mijn verzameling best wat groter mogen 😀 deze bestaat momenteel uit 2 kettingen :p

 4. Dorre november 30, 2012 bij 11:29 am #

  De onschuldige hand mag mijn naam trekken omdat hier al een outfit klaarhangt waarbij die mooie armband perfect past! 😉

 5. Karen november 30, 2012 bij 11:37 am #

  Voor mij graag de mooie ketting! Omdaaaat ik die heeeel mooi vind en dus graag zou winnen!

 6. Kim Geens november 30, 2012 bij 11:43 am #

  Ik wil die oorbelletjes wel! Gewoon omdat ik ook nog eens iets wil krijgen van de Sint 🙂 en omdat je er nooit genoeg kan hebben!

 7. Isolde november 30, 2012 bij 11:45 am #

  Ik vind de oorbellen én de halsketting supermooi! De halsketting zou me mooi staan tijdens de feestdagen en nog lang erna! Bovendien past die perfect bij mijn bril.
  En de oorbellen zien er zo zomers uit!

 8. Tine Moons november 30, 2012 bij 11:47 am #

  ik zou heel graag de ketting winnen, het zit namelijk zo: ik heb niets met schoenen zoals vele vrouwen, ik kom nog niet aan 10 paar alles samen…. MAAR!!! juweeltjes van Filipa heb ik nooit voldoende…..ze maakt super leuke sieraden waaruit ik amper kan kiezen….de mooie ketting zou men collectie dus mooi weer wat uitbreiden…
  Enne wat betreft het slijmen….Vermits je zo leuke give away doet, heb je ook bewezen goede smaak te hebben om voor juweeltjes van filipa te gaan!!!

 9. Ria Butsraen november 30, 2012 bij 12:14 pm #

  Ik zou voor de oorbellen willen gaan,zijn zoals steeds,prachtige juweeltjes!

 10. Decabooter Virginie november 30, 2012 bij 12:20 pm #

  De cornaline-armband zou PERFECT passen bij mijn nieuwe oorbellen. En ook bij een kleedje dat ik heb ik in het zelfste kleur als de armband. Dus bij deze denk ik dat dit een goeie reden is om dit te winnen… 😉

 11. Gitte november 30, 2012 bij 12:35 pm #

  Wauw! De halsketting is echt mijn ding! Supermooi, en ik heb nog nooit/never een give-away gewonnen! Misschien deze? 🙂

 12. chloe november 30, 2012 bij 12:40 pm #

  de ketting omdat dat mijn feestdagen outfit helemaal zou afmaken!

 13. Lien Galle november 30, 2012 bij 1:14 pm #

  De oorbellen zijn gewoon FANTASTISCH MOOI, net als Mejuffrouw (jaja, nog heel even toch) Birte! Zij is eveneens adembenemend knap en intelligent en een geweldige journaliste! Man man, valt het op hoe GRAAG ik die oorbellen wil :p! 😉

 14. Bierinckx An november 30, 2012 bij 1:24 pm #

  Mooi,mooi,mooi!!!

 15. An november 30, 2012 bij 2:14 pm #

  De armband is m’n favoriet, op de voet gevolgd door de ketting.. Waarom ik moet winnen? Na vorige week heb ik de smaak helemaal te pakken!

 16. Eva november 30, 2012 bij 4:06 pm #

  Ik vind dat ik het prachtige armbandje moet winnen omdat ik de laatste tijd alleen maar slecht nieuws te verwerken heb gehad, en dit kan misschien een talisman zijn naar wat positiviteit

 17. Heidi Tiebergyn november 30, 2012 bij 4:06 pm #

  Liefste SinterBirte, ik ben dit jaar heel erg braaf geweest! Graag zou ik het armbandje in mijn schoentje vinden… Je kapoen, Heidi

 18. jessy november 30, 2012 bij 5:26 pm #

  ik vind de ketting geweldig dus…. die mag zeker mijn kant uit komen!!! robby mijn naam trekken he!!!! 🙂

 19. Christel november 30, 2012 bij 5:27 pm #

  Omdat slijmen mag deze keer en dat bij mijne vent niet pakt vind ik dat de mooie armband wel naar mij mag komen . Na een hele dag rond lopen in de stad waar ik na veel gezeur een zwart kanten jurkje heb gekregen waar die mooie armband echt wel mooi bij staat. Duimen maar nu . Lieve groetjes van een slijmbal

 20. Bene november 30, 2012 bij 6:37 pm #

  Ik zou heel graag de ketting winnen. Waarom ? Wel, omdat ik normaal gezien niets voor mezelf haal, maar enkel spulletjes voor onze opvang van gedumpte en afgestane poezen. Dus het zou heel leuk zijn om nu eens iets voor mezelf te winnen. Het is toch bijna Sinterklaas en misschien ook eens voor mij.

 21. Els december 1, 2012 bij 6:21 am #

  Ik zou graag de Armband willen winnen. Eigenlijk niet voor mij. Maar voor mijn mama. Ze is gewoon de allerbeste van de wereld. We hebben samen een heel zwaar jaar achter de rug ( mijn echtgenoot is verongelukt) en zonder haar zou ik nu niet staan waar ik sta. Dus ze verdient hem echt gewoon. Xxx

 22. Astrid december 1, 2012 bij 8:07 am #

  Allerliefste Birte

  Het is december
  De bomen worden kaal
  en het water koud
  Ijskoud
  Gelukkige zorg jij voor een
  WARM
  winterdagje door elke vrijdag
  een leuk cadeautje te verloten

  Daarom, lieve Birte, wil ik graag
  de ONYX HALSKETTING

  Win ik niet
  dan zal ik schelden en vloeken
  “kus allemaal mijn ***** ”

  (knipoog)

  • Caro december 1, 2012 bij 9:25 am #

   Goe, als gij meedoet voor de halsketting heb ik meer kans op de oorbellen. Jeeeeeeej

 23. Liesbeth december 1, 2012 bij 8:07 am #

  Hei Birte, heb ik je al gezegd dat ik je echt een toffe madam vind? 🙂 En dat ik het supercool vind dat je nu verloofd bent? Als ik deze prachtige ketting win (omdat ik net mama geworden ben) dan draag ik hem zeker om te komen kijken naar ’t stadhuis als je je ja-woord geeft!
  Groetjes!

 24. Ans december 1, 2012 bij 8:48 am #

  Ooooooooooooh… Dat was mijn reactie bij het zien van de ketting 🙂 Dus als je ze echt aan niemand anders kwijtraakt, mag ze mijn kant uitkomen!

  En Birte, of course you’re the best! (Kwestie van er een beetje geslijm bij te doen) 🙂 x

 25. Cleo december 1, 2012 bij 10:08 am #

  Wauw wauw wauw! Het armbandje vind ik geweldig!! x

 26. cocogis december 1, 2012 bij 5:02 pm #

  Ik wil graag de oorbellen want ik ben heel braaf en jij bent beter dan de sint!

 27. Moeke december 1, 2012 bij 6:04 pm #

  Omdat ik de beste moeder van de hele wereld ben! (Ik wil de halsketting)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: