I got engaged (and tipsy) on Saturday!

26 Nov

Mijn closest friends weten het al en ook mijn Facebookvrienden kregen het het voorbije weekend door hun strot geramd: mijn lief heeft mij zaterdag ten huwelijk gevraagd en ik heb (uiteraard) JA gezegd. Vandaar dat jullie hier vanaf nu af en toe iets gaan zien passeren over trouwen en zo… Maar ik beloof bij deze plechtig dat Chit Chat geen full on trouwblog wordt én ik geen bridezilla. Pinky swear!

9 Reacties to “I got engaged (and tipsy) on Saturday!”

 1. makeahappyday november 26, 2012 bij 11:27 am #

  ooh,zo lief ! hopelijk mag je nog lang gelukkig zijn …

 2. Robby november 26, 2012 bij 11:31 am #

  woop woop

  dronkelutte

 3. Filipa Braga november 26, 2012 bij 11:33 am #

  Super nieuws! Een welgemeende proficiat!
  Groetjes,
  Filipa

 4. bart steenhaut november 26, 2012 bij 11:47 am #

  ge ziet er wel fris uit, zo 🙂
  ps: proficiat! 🙂

 5. ANN november 26, 2012 bij 1:43 pm #

  JUUUUUIIIIJJJJ !!!!

 6. Elisse november 26, 2012 bij 4:13 pm #

  Ooooooooh superleukkk!!!!!! Gefeliciteerd zeg!! Ik ben toch al stiekem wel een beetje benieuwd naar trouwpostjes enzo. Ook al ben ik zelf niet echt een grote fan van trouwen (alleszins niet voor mezelf), kan ik wel altijd genieten van een dosis trouwinspiratie en fijne plaatjes en ideetjes!

 7. muakissandmakeup november 26, 2012 bij 5:09 pm #

  Nog eens een dikke proficiat! 😀

 8. velleke83 november 27, 2012 bij 2:49 am #

  yes birte veel genot from down under

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: