In stores today: Clap Hands ltd. collection FW 2012 van la fille d’O

20 Nov

De lingerie van la fille d’O, het label van de Gentse Murielle Scherre, heeft sinds de begindagen net dat tikkeltje meer. Een opening waar je er geen verwacht, een naadlijn die je ogen misleidt of die net focust op de leukste plekjes van je lijf… Het werd tijd om deze eyecatchers in de spotlights te zetten en daarom creëert Murielle vanaf nu elk najaar een capsulecollectie in beperkte oplage. Dit jaar kreeg de capsulecollectie de naam ‘Clap Hands (and We Bring You Magic)’ en die is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de la fille d’O-shop in Gent.

De basiskleur van de collectie is zwart, een klassieke kleur die geassocieerd wordt met alles wat verleidelijk is. Daar werden voor de afwerking pastelblauwe en poederig roze accenten aan toegevoegd. De kleuraccenten zitten telkens daar waar je een stuk kan openmaken. Mijn 2 favoriete items uit de collectie – die uit 6 stuks bestaat – zijn de Silver Mouth-beha en de Wolf Candy-slip. Je ziet ze op de foto bovenaan. Dat die laatste minder braaf is dan de voorkant doet vermoeden, bewijst de foto hieronder.

Nieuw in deze la fille d’O-collectie is dan weer de porte jarretelle die je op de foto hieronder ziet. Deze Cat Grind draag je niet over, maar onder je slip. Als je hem combineert met een slip natuurlijk, want de Cat Grind kan ook alleen gedragen worden. Naughty!

De Clap Hands-collectie online bekijken en kopen kan HIER.

PS: van elk stuk uit de Clap Hands-collectie werden maar 50 exemplaren gemaakt. Het nummer van jouw aankoop zie je op het label. Cool!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: