Nieuwe hotspot in Kortrijk: Cindy Frey Art Gallery

19 Nov

Kortrijk is sinds juli een kunstgalerij, foto- en tatoeagestudio rijker: de Cindy Frey Art Gallery in de Jan Persijnstraat, die werd geopend door freelance fotografe en multitalent Cindy Frey en haar lief Steve Carette. Waarom ik Cindy een multitalent noem? Niet alleen leerde ze zichzelf de voorbije jaren – Cindy begon in 2003 met fotograferen – de kneepjes van het fotografievak, ze bracht ook al 5 fotoboeken uit én zet sinds maart vorig jaar tatoeages.

Nog tot 28 november loopt in de art gallery de duo art-show van Ciou en Malojo, een superartistiek koppel uit het Franse Toulouse. Van hun werk zie je hieronder enkele foto’s. In december verwelkomen Cindy en Steve de Britse fotograaf Sam Barker in de galerij met zijn tentoonstelling ‘Along The Way’.

Zelf een kijkje nemen? Het adres van de art gallery is Jan Persijnstraat 1, Kortrijk. Meer info vind je HIER.Dream Parade, één van de werken van Ciou.

Shanty, een schilderij van Malojo.

PS: sinds deze zomer heeft Cindy haar vijfde boek uit. In ‘Ink Passion 2’ vind je bijna 100 portretten van bekende en minderbekende mensen met tatoeages. Hmmm, ook bij mij begint het weer te kriebelen om een nieuwe tattoo te laten zetten. I’ll keep you posted on that one ;-).

2 Reacties to “Nieuwe hotspot in Kortrijk: Cindy Frey Art Gallery”

  1. Robby november 19, 2012 bij 12:03 pm #

    approved

  2. ronny frey november 24, 2012 bij 10:59 am #

    Cindy ben trots op je ,ga zo door, wees je zelf en je komt er . grt Papa en Rosa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: