Nieuw van ProNails: Manicure Massage Candles

16 Nov

Dankzij de nieuwe Manicure Massage Candles van ProNails hoef je voortaan je huis niet meer te verlaten voor een manicure. Als je de kaarsen aansteekt, kan je de hete was enkele minuten later immers gebruiken om je handen te masseren. Doe een druppeltje was op je handen en inwrijven maar! De kaarsen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten die je huid verzachten, hydrateren en voeden. Bovendien kan je kiezen uit twee geuren: Bergamot-Jasmine, een zoete en fruitige geur die de winterse koude doet vergeten, en Sandelwood-Lemon, een frisse en kruidige geur die je doet denken aan een knisperend haardvuur. Ik ben geïntrigeerd (*)!

Prijs: € 27,75 voor 100 ml. Meer info op www.pronails.com.

(*) Lees: ik wil deze kaarsen supergraag proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: