Place to be op 24-25 november: De Vitrine in Brugge

13 Nov

Op zaterdag 24 en zondag 25 november vindt in La Brugeoise in Brugge al voor de zesde keer De Vitrine plaats, een pop-up-winkelcentrum met als basisidee ‘easy shopping met een hoog feelgood-gehalte’. Om die leuze waar te maken brengt De Vitrine 75 Belgische en Nederlandse winkels, webshops en ontwerpers samen die je onder andere hippe kleren, handmade juwelen en accessoires en nostalgische geschenken presenteren. De volgende standhouders ga ik zéker een bezoekje brengen:

Lola Life Lines

Een stand vol kitsch en nostalgie met retro interieuraccessoires en grappige hebbedinen. Toen ik De Vitrine twee jaar geleden bezocht, kocht ik er het spiegeltje dat je HIER ziet. Lies en Dieter, de bezielers van Lola Life Lines, zijn overigens ook de organisatoren van De Vitrine.

ZILQUE

Het handtassenmerk van de Gentse Liesbeth Verhelst waarover ik HIER al blogde. Misschien ga ik me ein-de-lijk die Aínoa-tas aanschaffen…

Sara Truyens

Stiekem ben ik een beetje verliefd op de schattige juwelen van Sara Truyens. De Leuvense haalt haar inspiratie uit dagdagelijkse dingen en net dat maakt haar ontwerpen zo leuk.

Think Twice

Bij deze tweedehandsketen, die maar liefst 8 vestigingen heeft in België, kan iedere vintage addict zijn of haar hartje ophalen. Ik kocht er in de zomer DEZE rok.

Zielspin

Een jong ontwerpersduo uit mijn hometown Kortrijk. Ik ben benieuwd!

De Vitrine, op zaterdag 24 november van 17 tot 21 u en zondag 25 november van 10 tot 18 u. Meer info op www.devitrine.com.

PS: De Vitrine is gratis en er is een bar waar je kan uitblazen met een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: