Beauty en fun apps voor je iPhone

12 Nov

Een van de redenen waarom mensen een iPhone 5 kopen is de enorme hoeveelheid apps die je bij de iTunes store kunt vinden. Heel veel ervan zijn bovendien gratis. Hier zijn een paar leuke apps voor mode en make-up:

iPur Beauty
Met deze app kan je een foto van jezelf uploaden en vervolgens experimenteren met allerlei soorten en kleuren make-up, zoals oogschaduw, lipstick, blushes en lippotloden. Scheelt uren gepruts voor de spiegel!

Take me to my car
Dit is een gratis app voor diegenen die wel eens vergeten waar ze de auto hebben achtergelaten. Als je een keer gaat winkelen met de auto hoef je je geen zorgen te maken. De app werkt met de GPS op jouw iPad en loodst je zonder omweg terug naar jouw auto. Dit voorkomt een hoop paniek en zo kun je je ten volste concentreren op hetgeen echt bel;angrijk is: winkelen!

CelebMakeup
Dit is een leuke app in de stijl van de ‘How to’-video’s. Je kan een celebrity uit de lijst kiezen. Hierna  krijg je een video te zien waarin je wordt uitgelegd hoe je met behulp van make-up haar look kunt krijgen.

Weight Watchers
Als je moeite hebt om je gewicht op peil te houden is dit een goede app om je te helpen met je dieet en om je te motiveren om het vol te houden.

Beauty School
Dit is ook een supercoole app. Je personaliseert de app met al jouw gezichtskenmerken, zoals de kleuren van je ogen, huidskleur, vorm van je  gezicht en soort haar. De app komt dan met adviezen, tutorials en producten die bij jou passen.

OPI
Deze app is een soort gids met honderden soorten nagellak. Je kan gemakkelijk kijken of een bepaalde kleur nagellak past bij jouw kleren, huidskleur en nagellengte. Ook handig is dat je je favoriete kleuren kan opslaan om later terug te zien. En als je een keuze hebt gemaakt kan je die gemakkelijk bestellen via Beslist.nl.

6 Reacties to “Beauty en fun apps voor je iPhone”

 1. Jolien november 12, 2012 bij 5:35 pm #

  Hoop tijd op dus van Ipod naar Iphone 🙂

 2. Robby november 12, 2012 bij 5:35 pm #

  leuke apps

 3. Nele november 12, 2012 bij 5:36 pm #

  super! Ik ga op zoek naar iedere app! Ze lijken mij allemaal fantastisch!
  Eindelijk niet meer zo staan sukkelen voor de spiegel!
  Zalige blog Birte! 🙂

 4. Liezelot november 12, 2012 bij 5:57 pm #

  Zoals ons Feline het zou zeggen: Wauwie!!!

 5. Saar november 12, 2012 bij 9:06 pm #

  Take me to my car zou wel eens ferm handig kunnen zijn voor mij. Dagelijks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: