Rita Ora: fake fur gone wrong!

6 Nov

Tof meisje, die Rita Ora (en ik kan dat zeggen, want ik heb haar al ontmoet). Leuke muziek ook, een dijk van een stem en normaal gezien vind ik haar stijl ook leuk. Edgy maar cute. Van deze jas van House of Holland kan ik dat laatste echter niet zeggen, ook al ben ik fan van modeontwerper Henry Holland. Ik vind’m (de jas, dus) iets té edgy en absoluut niet cute. Ach ja, volgende keer beter…

Eén reactie to “Rita Ora: fake fur gone wrong!”

  1. Jelle november 6, 2012 bij 4:24 pm #

    The wookiee-look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: