Mis-en-plis: 100% Belgisch en 100% HEBBEN!

29 Okt

Let’s talk about fashion today. Belgische fashion dan nog wel. Vorige week zag ik op de Facebookpagina van Drôme, een zalige klerenwinkel waarover ik in de begindagen van Chit Chat al blogde, het blauwe jurkje op de foto hierboven passeren. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat ik meteen verkocht was. Het kleedje bleek van het Gentse merk Mis-en-plis te zijn, een label dat opgericht werd door Laurence Vlerick. Oorspronkelijk bestond de collectie alleen uit kleurrijke A-lijnrokjes, maar Laurence vulde haar retroskirts ondertussen aan met jurkjes, broeken en tops die voor mij allemaal een even hoog hebben-gehalte euhm… hebben :-). De volledige collectie kan je bekijken op de website en de Facebookpagina van Mis-en-plis, mijn 3 favoriete stukken vind je bij deze blogpost.

Je vindt Mis-en-plis in de eigen store in Gent (Hoogpoort 31) en ook bij onder andere Drôme in Ramsel, Hippo! in Leuven en Prinses op de Erwt in Antwerpen. Online kan je Mis-en-plis HIER kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: