Shoplog: Lissabon

28 Okt

Sinds gisteren zijn Robby en ik terug van een weekje Lissabon. Dat onze koffers op de terugreis iéts meer wogen dan op de heenreis (Robby’s rugzak moest zelfs ingecheckt worden bij de extra grote bagage hahaha), was de schuld van de coole souvenirs die we in de hoofdstad van Portugal kochten. Wat we allemaal mee terug brachten? Een goei fles porto van 10 jaar oud, een magneet van tram 28, een AWESOME pluchen rendier om boven onze schouw te hangen en 10 hertjes en 2 skiërs voor in de kerstboom. Dat rendier en de christmas ornaments kochten we bij Area, een Portugese interieurwinkel waar zowel Robby als ik stapelverliefd op geworden zijn. Jammer genoeg leveren ze nog niet in België, maar je kan wél al een kijkje nemen op hun website en je eigen citytrip naar Lissabon boeken om leuke spullen te gaan kopen voor je huis.

Voor mezelf kocht ik (natuurlijk) ook souvenirs. Mijn Visa krijgt bij de komende afrekening een jurkje met tijgerhoofd van de Portugese ontwerper Ricardo Preto, sloefen van omgekeerd schaap, een pyjamabroek en kousen van de Spaanse keten Oysho én een Better Than False Lashes-kit van Too Faced (gekocht bij Sephora, of course) te verwerken… Oeps!

En nu ga ik – in mijn nieuwe pyjamabroek en met m’n nieuwe sloefen aan – in de zetel genieten van een lazy sunday én van de hereniging met mijn twee katten. Adeus!

4 Reacties to “Shoplog: Lissabon”

  1. Robby oktober 28, 2012 bij 10:38 am #

    mooooooooooosssssssss

  2. muakissandmakeup oktober 28, 2012 bij 10:44 am #

    Ben benieuwd naar de valse wimpers. Foto/review please! 🙂

  3. Elisse oktober 29, 2012 bij 9:19 am #

    Rendier is SO awesome! Echt toffe koopjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: