Saying goodbye to my flip flops…

24 Okt

Ik weet dat het moment er al een tijdje zat aan te komen, maar vandaag is het dan zover: ik berg mijn teenslippers op tot na de winter. Gisteren heb ik ze hier in Lissabon – ik ben op citytrip met the boyfriend – een hele dag gedragen, maar aangezien ze voor de volgende drie dagen regen voorspellen (en voor vandaag klopt die voorspelling al) en we zaterdag naar huis gaan, verdwijnen ze nu definitief in mijn koffer… Jammer, want mijn flip flops en ik hebben de voorbije zomer samen weer leuke momenten beleefd: op reis naar Laos en Thailand, 3 dagen naar Rock Werchter… Bon, ik ga mijn citytrip verderzetten. Adeus!

Eén reactie to “Saying goodbye to my flip flops…”

  1. muakissandmakeup oktober 24, 2012 bij 1:22 pm #

    Byebye floppies… 🙂 Ik moet nu wel zeggen dat ik zelden flip flops draag. Ik verdraag ze niet goed aan mijn tenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: