Comin’ up tomorrow: a spankin’ new giveaway!

17 Okt

Vanmorgen kreeg ik dit postpakketje aan. ‘Goed voor jou’, hoor ik enkelen onder jullie denken. True, maar het is ook héél goed nieuws voor de Chit Chat-volgers, want in het postpakketje zit alles wat ik nodig heb om morgen een gloednieuwe GIVEAWAY te organiseren. Wat ik precies weggeef, verklap ik nog niet, maar ik wil wél al een tipje van de sluier oplichten: de liefhebbers van handtassen gaan in hun nopjes zijn! Meer info volgt morgen omstreeks 11u00 ;-).

4 Reacties to “Comin’ up tomorrow: a spankin’ new giveaway!”

 1. Nele oktober 17, 2012 bij 9:02 am #

  ohhh normaal speel ik nooit mee met zo’n wedstrijden… onder het motto ‘Ik win toch nooit’, maar deze keer ga ik er voor!

 2. Saar oktober 17, 2012 bij 9:37 am #

  Zei je daar: liefhebber handtassen? Aaaaaaaaaight, ben ik!

 3. muakissandmakeup oktober 17, 2012 bij 11:43 am #

  Did someone say hand bags? I’m in! 🙂

 4. Saarie oktober 17, 2012 bij 12:29 pm #

  Hoera! Weer een givaway! Hopelijk win ik deze keer, I love handbags! Ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: