Do try this at home: de jas met de lederen mouwen!

16 Okt

If Alicia Keys and Olivia Palermo can wear it, so can we! Ik heb het hier over de jas met de lederen mouwen, die momenteel hot is en die ik SUPERcool vind. Het exemplaar van Alicia Keys is van Givenchy, de jas van Olivia is van de hand van Alexander Wang. Ik vond het kaki exemplaar dat je op de foto hierboven ziet voor amper € 49,99 bij Pull and Bear en ik vind’m zo fantastisch dat ik ‘m misschien binnenkort ga ‘adopteren’.

Alicia in Givenchy:

Olivia Palermo in Alexander Wang:

Meer Pull and Bear-lekkers vind je op de website van het merk!

3 Reacties to “Do try this at home: de jas met de lederen mouwen!”

  1. muakissandmakeup oktober 16, 2012 bij 9:13 am #

    Ik vind het wel iets hebben. Ik hou wel van een mix tussen vrouwelijk en stoer.

  2. Saar oktober 16, 2012 bij 9:20 am #

    I WANT!

  3. Robby oktober 16, 2012 bij 11:10 am #

    It looks silly.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: