The Original Hot Chocolate van CC Drink: pérfect voor een herfstige namiddag

14 Okt

Vrijdag vond ik bij Colruyt mijn zoete zonde voor deze herfst/winter en dat in de vorm van de Hot Chocolate-sticks met melkchocoladesmaak van CC Drinks. Veel meer woorden hoef ik hier niet aan vuil te maken, ik ga de yummy beelden voor zich laten spreken ;-).

In één doos zitten zes van deze sticks. Stop een stick in een tas met warme melk. Als je het éxtra gezellig wil maken kies je – net zoals ik – natuurlijk voor je favoriete tas. Laat je stick smelten en proef (natuurlijk) al eens van de gesmolten chocolade. Hmmm! Klaar is je chocolademelk! Nom nom nom! Meer op www.colruyt.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: