Mirror, mirror on the wall… Who’s the cutest bijzitter of them all?!

14 Okt

Die West-Vlamingen moeten mij toch écht graag hebben… Pas twee jaar woon ik in Stasegem – deze week officieel trouwens, want ik woon hier sinds 17 oktober 2010 – en ik ben al uitverkoren om vandaag bijzitter te zijn bij de verkiezingen. Wish me luck!!!

PS: Mijn outfit van de dag? Een rok van Edith & Ella, een cardigan van American Apparel en schoenen van Rules by Mary. En nee, de kleuren die ik draag zeggen niet per se iets over de partij waarop ik stem…

2 Reacties to “Mirror, mirror on the wall… Who’s the cutest bijzitter of them all?!”

  1. Elisse oktober 14, 2012 bij 12:16 pm #

    Joaa toffe outfit! En, ist meegevallen?

  2. chitchatontherocks oktober 14, 2012 bij 12:23 pm #

    Ja, het viel heel goed mee. We hadden n toffe groep en hebben goed gelachen met grappige namen en mensen wiens geslacht we verkeerd hadden :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: