KEDS + Taylor Swift = beautiful shoes!

12 Okt

Oké. Ik weet dat het pas vrijdag is en nog geen zaterdag. Maar ik voel me EIN-DE-LIJK beter (damn you, sinusitis) en verveel me een beetje tijdens al dat rusten, dus here I am mét een nieuwe blogpost. Deze week kondigde het Amerikaanse schoenenmerk KEDS, dat in 1916 by the way de allereerste sneakers uitvond, een meerjarige samenwerking aan met Taylor Swift. De mensen van KEDS vinden dat de zangeres pérfect past bij het KEDS-gevoel en de liefde is duidelijk wederzijds. ‘Ik ben al jarenlang fan van KEDS’, verklaarde Swift immers toen de samenwerking bekendraakte. ‘Het merk voldoet aan twee van mijn favoriete stylingeisen: KEDS-schoenen zijn klassiekers én door hun eenvoud zeer stijlvol!’ De samenwerking gaat van start met een limited edition van de Champion, één van de meest iconische schoenen van het merk, om de lancering van Swifts nieuwe album ‘Red’ te vieren. Ik zie deze pareltjes écht al aan mijn voeten prijken!

De knalrode Champions ter ere van Taylor Swift zijn vanaf 22 oktober verkrijgbaar op www.keds.be.

Eén reactie to “KEDS + Taylor Swift = beautiful shoes!”

  1. marchingonthebeat november 15, 2012 bij 7:20 pm #

    Zien er leuk uit!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: