Nieuw in Kortrijk: MUD!

8 Okt

Het voorbije weekend werd in Kortrijk – jup, my hometown – de gloednieuwe MUDstudio geopend, de allereerste Belgische vestiging van het Amerikaanse Make-Up Designory (MUD). Niet alleen professionals kunnen in deze make-upschool cursussen volgen, ook  anderen (lees: onhandige meisjes zoals ikzelf) kunnen er terecht voor workshops zoals ‘Smokey Eyes’ – waarbij je (du-uh) leert hoe je smokey eyes kan maken- en ‘5 Minute Looks for Women’. Bovendien kan je bij MUD ook de producten van het gelijknamige make-upmerk kopen. Vrijdag heetten specialisten Nathalie Baert en Gianni van Dort mij van harte welkom op de feestelijke opening van de zaak en enkele sfeerbeelden daarvan laat ik jullie met véél plezier zien.

Me and my date: het lief aka Robby Cabij. Hij staat goed op de foto, ik daarentegen…

Special guest van de avond was Tanja Dexters, die mocht plaatsnemen in de make-upstoel.

Als ik later groot ben wil ik ook zo’n make-uptafel. It doesn’t get more GLAM than this!Er waren zelfs MUD-cupcakes. Deze heeft na de foto niet zo lang meer geleefd…

Bijpraten én bijdrinken met Elfi van Glam At Heart.

Tanja Dexters na haar transformatie tot Beauty. Mét een Beast – met onwaarschijnlijk goed geslaagde make-up – aan haar zijde, natuurlijk!

Adres: Casinoplein 5, 8500 Kortrijk. Meer info op www.makeupdesignory.be.

PS: op de foto’s zien jullie ook de boyfriend blazer en etnische blouse van Louche die ik vorige week kocht bij Lily in Oostende en waarover ik HIER al schreef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: