Let’s go crazy met Deborah Lippmann!

2 Okt

Jeuj, dit is mijn 100ste blogpost *vreugdedanske*! Daar mocht naar mijn mening wel wat glitter tegenaan gegooid worden en dat in de vorm van de Let’s Go Crazy-nagellak van Deborah Lippmann, een donkerpaarse lak met – jawel – glitters. Ik zat al een tijdje op de lakjes van Deborah Lippmann te kwijlen op Pinterest en was vastbesloten om een exemplaar in huis te halen. Een kleine twee weken geleden was het zover en bestelde ik – na lang overwegen welk kleurtje ik wou – de Let’s Go Crazy op www.revolveclothing.com. Toen hij vandaag in mijn brievenbus zat, was ik supernieuwsgierig en besloot ik hem ASAP uit te testen. Vooraleer ik aan de slag ging gebruikte ik een basecoat van Pronails. Op voorhand was ik een beetje bang dat Let’s Go Crazy niet genoeg ging dekken, maar mijn angst was ongegrond. Na twee laagjes zijn mijn nagels mooi dieppaars en glittery! Wat ik superleuk vind is dat de glitters eerder subtiel zijn en totaal niet ordinair. Ondertussen staan de volgende Deborah Lippmann-lakjes ook op mijn verlanglijstje: Happy Birthday, Accros the Universe, Shake Your Groove Thing en Glitter in the Air. Kortom: méér van dat!

Deborah Lippmann is onder andere verkrijgbaar bij Parfuma in Antwerpen en Senteurs D’Ailleurs in Brussel. Online kan je de lakjes kopen op www.boozyshop.be en www.revolveclothing.com.

2 Reacties to “Let’s go crazy met Deborah Lippmann!”

  1. smieke oktober 2, 2012 bij 6:06 pm #

    Ik vind het best wel coole glitters… Verschillende kleuren en vormen… neig!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: