Lily Oostende: an extra reason to go to the seaside

1 Okt

Aan meisjes van Mechelen (en ver daarbuiten) hoef ik Lily vast niet meer voor te stellen. Voor diegenen die Lily nog niet kennen een kleine introductie: in 2010 openden Kelli Van Hees, een voormalige journaliste, en haar hubby Johan in Mechelen Lily, een ultravrouwelijke boetiek met girly jurkjes, killer heels en accessoires met een hoog HEBBEN-gehalte. Bijna 3 jaar later is de winkel nog steeds een groot succes, openden Kelli en Johan een schoenenwinkel (Noë by Lily) én loopt ook hun online-store als een trein. Sinds 4 augustus is bovendien ook in Oostende – de Koningin der Badsteden – een Lily-boetiek geopend en ik ging vorige vrijdag langs om een kijkje te nemen.

Teleurgesteld werd ik allesbehalve. Lily Oostende ligt in een schitterend pand met veel licht en is net zo leuk ingericht als Lily Mechelen. Eigenares Ellen Distave – een goede vriendin van Kelli en Johan – heette mij van harte welkom. Bij Lily Oostende verkopen ze dezelfde collecties als bij Lily Mechelen: jurkjes en accessoires van Louche, leuke stukken van Rules by Mary, beautyproducten van het Britse Cath Kidston en nog veel meer. Rondkijken in de shop is één grote ontdekkingstocht, die je kan onderbreken voor een tasje koffie in de gezellige zithoek op de eerste etage. Tijdens mijn hoogstpersoonlijke ontdekkingstocht stalen een boyfriend blazer en een etnische blouse van Louche mijn hart, net zoals de kraagjes van Blanche & Julien. De blazer en blouse gingen met mij mee naar huis (en zie je later deze week terug op Chit Chat), voor zo’n kraagje keer ik later (met veel plezier) nog eens terug.

Benieuwd geworden? Bekijk dan zeker de foto’s hieronder en/of surf naar de Lily-website of –Facebookpagina!

Lily Oostende, Hertstraat 6 in (du-uh) Oostende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: