Hot (& creepy) in Japan: het bagelhoofd

30 Sep

Bij de hipsters in Japan zijn tatoeages en piercings volledig passé. Zij kiezen tegenwoordig voor een bagelhoofd, een extreme lichaamsversiering waarbij het lijkt alsof je een bagel op je voorhoofd hebt.

Hoe zo’n bagel gecreëerd wordt? Een zoutoplossing wordt geïnjecteerd in je gezicht. Daardoor ontstaat er een grote bult op je voorhoofd. Snel gaat dat niet bepaald, want je moet er twee uur voor aan een infuus hangen. Je bult wordt vervolgens in het midden ingedrukt, om de ‘bagellook’ te creëren. Het resultaat is (gelukkig) niét permanent. Na zo’n 24 uur neemt je gezicht weer zijn normale vorm aan. Toch blijft het de vraag of deze trend wel gezond is voor je lichaam…

Zélf zien hoe je een bagelhoofd kan krijgen? Dan kan HIER. Let op: het filmpje is écht niet geschikt voor gevoelige kijkers. Yours truly heeft het na welgeteld één seconde afgezet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: