& Other Stories

28 Sep

Het gerucht deed al een tijd de ronde en gisteren werd het ook bevestigd in de Britse Vogue: de Zweedse modeketen H&M opent in de lente van 2013 een nieuw winkelconcept dat & Other Stories zal heten.

& Other Stories wordt een luxelijn die zich enkel op vrouwen richt, maar wel focust op de hele look van die vrouwen. ‘Schoenen, tassen, juwelen, lingerie en beautyproducten zijn even belangrijk als kleren’, klinkt het.

De collecties van & Other Stories zullen ontworpen worden door studio’s in Parijs en Stockholm en de prijzen zullen in dezelfde categorie zitten als de prijzen van H&M en Cos. ‘Onze collecties zullen geïnspireerd worden door interessante modeverhalen. De stukken zullen divers zijn, gaande van vrouwelijke getailleerde items tot stoere en meer mannelijke outfits, maar ze zullen allemaal veelvuldig met elkaar gecombineerd kunnen worden’, aldus H&M. Op de foto hierboven zie je een moodboard van & Other Stories met daarop details van ontwerpen, sfeerbeelden van campagnes én het logo. Ik ben in elk geval al ‘hiejel curieus’, om het eens op z’n Kempisch te zeggen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: