Autumn Beauty Secrets: My Favourite 6!

26 Sep

De zomer is definitief voorbij. Niet alleen is het tegenwoordig véél vroeger donker, het is de laatste weken ook een serieus pak kouder geworden. En daar heeft onze huid last van, of die van mij tenminste toch. In deze blog zet ik de 6 producten op een rij waarmee ik mezelf graag in de watten leg in deze frisse tijden.

Beauty Hand Cream van Dove

Dit is één van mijn favoriete handcrèmes. Het bewijs? Ik heb één tube op mijn nachtkastje staan en één tube op mijn bureau op het werk. Waarom ik deze handcrème zo goed vind? Hij smeert goed uit, plakt niet, ruikt SUPERlekker en maakt mijn handen enorm zacht. En laat dat nu éxact zijn wat een handcrème moet doen. Eén puntje van verbetering: ik vind het jammer dat er geen SPF in deze handcrème zit. Maar voor de rest ben ik dus grote fan!

Te koop in de supermarkt en drogisterij. Meer info op www.be.dove.com/nl.

Creme de Corps van Kiehl’s 

Een lichaamscrème die er niet alleen uitziet als maar ook ruikt naar dessert, zo kan ik deze Soy Milk & Honey Whipped Body Butter van Kiehl’s misschien nog het best omschrijven. Het is één van mijn favoriete lichaamscrèmes ooit. En meer heb ik daar eigenlijk niet aan toe te voegen, buiten: probeer’m zelf uit. Je zult er geen spijt van krijgen.

Wil je jezelf ook een pot aanschaffen? Surf dan naar www.kiehls.be.

Lemony Flutter van Lush

Officieel is deze Lemony Flutter van Lush – één van de best verkopende producten van het beautymerk – een nagelriemcrème. Ik gebruik ‘m echter ook om andere ruwe en droge plekken op mijn lichaam in te smeren. De cacaoboter en andere oliën in deze crème zorgen ervoor dat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon en de citroengeur van Lemony Flutter maakt me altijd héél vrolijk.

Meer op www.lush.nl.

All About Lips van Clinique

Zoals ik in één van mijn vorige blogposts al zei, zien mijn lippen enorm af in de herfst en in de winter. Daarom verzorg ik ze niet alleen met verschillende lippenbalsems, maar ook met deze All About Lips van Clinique. All About Lips verzorgt en hydrateert je lippen intens, zorgt er ook voor dat ze niet schilferen en vervaagt bovendien ook fijne lijntjes rond je mond. Het is geen goedkoop product (de All About Lips kost zo’n € 20, afhankelijk van waar je hem koopt), maar ik kom er lang mee toe en het zal deze winter een vaste waarde blijven in mijn badkamerkast.

All About Lips is verkrijgbaar bij de parfumerie.

Sparkle Skin Body Exfoliating Cream van Clinique

In de herfst en in de winter kan een scrubje om je dode huidcellen te verwijderen af en toe zéker geen kwaad. Deze Sparkle Skin Body Exfoliating Cream van Clinique kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag van mijn drie beste vriendinnen, maar dat is niet de enige reden waarom ik ‘m zo goed vind. De Sparkle Skin Body Exfoliating Cream ruikt lekker, maar niet té sterk, maakt je huid zo zacht als een babyvelletje en is zéér zuinig in gebruik.

Verkrijgbaar bij de parfumerie. Meer info over deze scrub en over de All About Lips vind je op de website van Clinique.

Guava Lip Butter van Korres

De crème de corps van Kiehl’s die ik hierboven aan jullie voorstelde is niet de enige body butter die ik heerlijk vind om te gebruiken. Ook de guava body butter van het Griekse merk Korres is een vaste waarde in mijn badkamerkast. Naast die body butter heeft Korres ook een guava lip butter. En die gebruik ik dan weer het liefst voor het slapengaan. De lip butter is extreem verzorgend, maar hij laat een witte schijn achter op je lippen en dat vind ik niet zo handig voor overdag. Als ik voor het slapengaan een dikke laag guava lip butter op m’n lippen smeer, ben ik de volgende ochtend echter éxtra kissable. Mijn ochtendadem buiten beschouwing gelaten, natuurlijk…

Korres is verkrijgbaar bij de apotheek. Meer over deze Griekse beautygoodies op www.korres.com.

Eén reactie to “Autumn Beauty Secrets: My Favourite 6!”

  1. Saar september 26, 2012 bij 10:32 am #

    JEEEEJ, ik ben één van die drie vriendinnen, hihihi 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: