Watch out Christian Louboutin, hier komt Astrid Bryan!

25 Sep

Dat Vlaamse Hollywoodvrouw en mediafenomeen Astrid Bryan dol is op schoenen konden we al zien in haar realityreeks ‘Astrid in Wonderland’ op VIJF. Vrolijk dartelde de brunette in de serie immers rond op Louboutins en aanverwanten. Een eigen schoenencollectie kon dan ook niet uitblijven en kijk: samen met winkelketen New Paris Londres lanceert Astrid in januari  haar eerste exclusieve maar toch betaalbare lijn damesschoenen. ‘Astrid heeft een héél concreet idee over hoe schoenen voor de moderne vrouw moeten zijn’, vertelt Stephanie Gers van New Paris Londres. ‘We hebben haar ideeën omgezet in enkele modellen met Italiaans kwaliteitsleder en Italiaanse pasvorm.’ De eerste schoenontwerpen zullen op 25 januari aan het publiek voorgesteld worden tijdens Astrids exclusieve verjaardagsfeest in het casina van Knokke, eind januari is Astrids collectie te koop bij New Paris Londres.

Enkele maanden geleden al stelde Astrid haar eerste kledingontwerpen aan het grote publiek voor. Met succes. De kleedjes – die in beperkte oplage te koop zijn in enkele exclusieve kledingwinkels – gaan als zoete broodjes over de toonbank. Hopelijk heeft Astrid even veel succes met haar schoenen!

Meer info vind je op de website van New Paris Londres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: