Mijn vajayjay bleken? I don’t think so!

25 Sep

Toen ik enkele maanden geleden 2 weken doorbracht in Thailand, viel het me meteen op: bleek is er érg hot. Een lichte huidskleur staat in het land gelijk aan status, welvaart en succes en alle grote schoonheidsmerken brengen in Thailand producten uit om de huid van het gezicht, het lichaam en de oksels te verbleken. Sinds kort wordt de Thaise markt echter ook overspoeld door vaginale bleekmiddelen zoals Lactacyd White Intimate. De emulsie belooft de intieme delen van vrouwen binnen de 4 weken lichter te maken. Nu heb ik héél veel respect voor de Thaise cultuur (en andere vreemde culturen, for that matter) en ben ik meestal openminded, maar tegen Lactacyd White Intimate zeg ik toch ‘hell no’. Bovendien ga ik ervan uit dat niemand naar mijn vagina wil kijken om te checken hoe het zit met mijn status, welvaart en succes…

Het promofilmpje van Lactacyd White Intimate bekijken kan HIER.

3 Reacties to “Mijn vajayjay bleken? I don’t think so!”

  1. Niels september 25, 2012 bij 9:09 am #

    🙂

  2. Robby september 25, 2012 bij 2:32 pm #

    ik wil wel eens kijken hoe het zit met je status, welvaart en succes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: