Pampering myself with Lush Catastrophe Cosmetic

24 Sep

Het is blauw, ruikt héérlijk naar bosbessen en ik heb het zaterdag op mijn gezicht gesmeerd… Juist: ik heb het over het Catastrophe Cosmetic-gezichtsmasker van Lush. Vorige week vrijdag moest ik naar Lush voor een persvoorstelling (waarover jullie HIER alles konden lezen) en ik maakte van de gelegenheid gebruik om mezelf mijn favoriete masker cadeau te doen. Waarom ik zo’n fan ben van dit blauwgrijze kwakje? Ik heb nogal een ‘speciale’ huid. Enerzijds krijg ik heel snel last van pukkels, anderzijds is mijn huid soms ook ontzettend droog. Ik kan dus niet zo veel gezichtsmaskers verdragen, maar de Catastrophe Cosmetic wél. In het masker zitten bosbessen, kamille en kalamijnpoeder. Dankzij die laatste twee ingrediënten is het masker extreem kalmerend. De anti-oxidanten in de bosbessen ontgiften je huid dan weer. Als ik het masker gebruikt heb, voelt mijn gezicht proper en superzacht. Bovendien krijg ik er géén pukkels van, dus what’s not to like?

Zoals alle maskers van Lush zit ook Catastrophy Cosmetic boordevol verse ingrediënten. Je moet het masker dan ook bewaren in de koelkast en het blijft zo’n 3 weken ‘goed’. In één potje zitten ongeveer 3 behandelingen.

Prijs: € 11,45. Meer info vind je op de website van Lush.

2 Reacties to “Pampering myself with Lush Catastrophe Cosmetic”

  1. muakissandmakeup september 24, 2012 bij 11:06 am #

    Héél schoon 😉 Als ik de ingrediënten lees, ruikt dit volgens mij heel lekker. Alleen jammer dat het niet wat langer kan bewaard worden.

  2. Saar september 24, 2012 bij 11:22 am #

    Het ziet er niet uit vind ik, maar de producten van Lush zijn wel zaaaaaaaaaaaaaalig :-)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: