Sonny Angel: not just for kids!

20 Sep

‘Vanaf nu staat het geluk aan jouw zijde’. Dat is pas een zin om een persbericht mee te beginnen. Mijn nieuwsgierigheid werd dan ook meteen gewekt toen ik de nieuwe Sonny Angel-popjes – een bende kleine blote engeltjes – deze week in m’n mailbox kreeg. Al enkele jaren zijn de schattige geluksbrengers een hype in Japan en nu zijn ze overgewaaid naar de Benelux. Hieronder vind je alvast enkele knuffelbare exemplaren, maar je kan helaas geen engeltje uitkiezen. Waarom niet? De Sonny Angels kiezen jou! De popjes worden ‘blind’ verkocht in afzonderlijke doosjes, zodat de verrassing des te groter is. Tenslotte nog een tip voor de verzamelaars: onder de Sonny Angels zitten ook enkele unieke exemplaren.

Gooi je klavertje vier, hoefijzer of konijnenpoot dus maar weg en schaf je één van deze Sonny Angels aan. Zelfs al zouden ze je geen geluk brengen, ze staan übercute op je bureau.

 Adviesverkoopprijs:  € 7,50, meer info op www.manchild.be en op www.sonnyangel.com. Onder andere te koop bij Fleuremieke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: