Sneakers according to Chanel

20 Sep

De hele dag rondhossen op hoge hakken, het is niet iedereen gegeven. Dat heeft ook het Franse modehuis Chanel begrepen en daarom ontwierpen ze voor hun pre-spring 2013-collectie deze ongelooflijk coole sneakers. De Chanel-sneakers zijn gemaakt van leer, hebben een witte zool en werden versierd met de Camellia-bloem, de handtekening van het couturemerk. Ook het (ietsiepietsie) Chanel-logo mag natuurlijk niet ontbreken. Eens benieuwd of we Karl Lagerfeld himself binnenkort ook spotten met een paar van deze sneakers aan z’n voeten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: