Titi + The German Kid eert het nachtleven

19 Sep

‘The Day Destroys The Night’, zo heet de nieuwe collectie van Titi + The German Kid. De Hasseltse ontwerpster Kristien Follon – de bezielster van het merk – ontwerpt naar eigen zeggen kleren met een hoek af en laat ik daar nu net een grote fan van zijn. De nieuwste collectie van Titi + The German Kid is gebaseerd op de nacht, want dat is volgens Kristien het beste moment om schitterende ideeën op te doen. Resultaat? Titi + The German Kid brengt ons dit seizoen een mix van comfy en grungy chique kleren, denk aan oversized sweaters, glitter leggings, ruime (groene) fake furs, handgebreide accessoires in felle kleuren en capes met stoere lederen details. En ‘The Day Destroys The Night’ brengt ook een primeurtje met zich mee, want voor het allereerst in de geschiedenis van Titi + The German Kid heeft Kristien ook jurkjes in haar collectie gestoken: The Denim Dress (die je op de vierde foto hieronder ziet) en The Black & Gold Dress. Opvallend is dat Kristien al haar stukken helemaal zelf maakt, waardoor je altijd een piece unique koopt. Zelfs de T-shirts worden in beperkte oplage gemaakt. Sounds pricy? Dat is het niet! De stukken van Titi + The German Kid zijn heel erg betaalbaar en daarom kan ik maar tot één conclusie komen: TITI + THE GERMAN KID SELLS F*CKING NICE STUFF!

PS: I want the sweater op de foto hieronder so bad!

De volledige collectie van T & TGK bekijken? Dat kan en wel op de website van het label!

Eén reactie to “Titi + The German Kid eert het nachtleven”

  1. Robby september 19, 2012 bij 2:03 pm #

    haha diene trui met lintjes, chopper girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: