Gerucht: Adele ontwerpt voor Burberry

18 Sep

Rumour has it dat zangeres Adele een plus size kledinglijn gaat ontwerpen voor Burberry. Volgens diezelfde geruchten werd de zangeres door Christopher Bailey, de creatieve directeur van het Britse modehuis, benaderd om ambassadeur van Burberry te worden en een lijn te ontwerpen voor grote maten. Dat Adele een grote Burberry-fan is, is al langer bekend. Zo droeg ze in 2011 Burberry-jurken om naar de Brit Awards én de MTV Video Music Awards te gaan. Het nieuws werd tot nu toe nog niet bevestigd, maar Adele zei in het verleden wel al het volgende: ‘Ik heb Christopher Bailey al enkele keren ontmoet en ik heb altijd van Burberry gehouden. Vooraleer ik bekend werd heb ik 3 jaar moeten sparen om mijn eerste Burberry-handtas te kunnen kopen!’.

Wordt Adele binnenkort naast moeder ook modeontwerpster? Time will tell!

Adele op de Brit Awards in 2011:

Bij de MTV VMA’s:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: