Happy belated birthday, Nuxe Huile Prodigieuse!

16 Sep

Oeps! De Huile Prodigieuse van Nuxe, eén van mijn beste beautyvrienden, viert zijn 20ste verjaardag en ik heb’m nog altijd geen happy b-day gewenst. Dat wordt dus hoog tijd…

Een kleine introductie voor de nitwits (excuse me for my language) die dit product nog niet kennen. Huile Prodigieuse ontstond in 1991 en bestaat voor 98,1 procent uit natuurlijke ingrediënten. Deze droge olie combineert 6 plantaardige oliën (Bernagie, Sint-Janskruid, Zoete Amandel, Camelia, Hazelnoot en Macadamia) en vitamine E om je gezicht, je lichaam en je haren te voeden, te herstellen en te verzachten.

Ik gebruik mijn Huile Prodigieuse vooral om mijn lijf in te smeren na een douche. De olie zorgt er niet alleen voor dat mijn velleke ongelooflijk zacht aanvoelt, hij ruikt ook écht superlekker. De geur doet me het hele jaar denken aan de zomer en aan zonnige vakanties. Naast de gewone Huile Prodigieuse staat ook de Huile Prodigieuse Or in mijn badkamerkastje te blinken (letterlijk dan). Deze olie met goudkleurige parelmoerdeeltjes erin – die ik gebruik voor speciale gelegenheden – laat je huid subtiel schitteren en is vooral mooi als ze (je huid, dus) al een beetje sunkissed is. I love it!

Bij deze: hip hip hoera, Huile Prodigieuse!

PS: ik ben niet de enige die van dit product houdt. Elke 6 seconden gaat er ergens ter wereld immers een flesje Huile Prodigieuse over de toonbank.

De 20th Anniversary Edition van de Huile Prodigieuse is verkrijgbaar bij de apotheek en kost 32 euro voor 100 ml. Meer info over de producten van Nuxe vind je HIER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: