Handtas bestellen? Daphny Raes bellen!

14 Sep

Ik ben aan het overwegen vrijdag om te dopen tot handtassendag. Vorige week vrijdag stelde ik jullie op Chit Chat het Belgische handtassenmerk ZILQUE voor, vandaag is het de beurt aan de creaties van Daphny Raes. De Vlaamse Daphny Raes (1986) – die in Amsterdam gevestigd is – heeft een grote liefde voor leer en dat wordt meteen duidelijk als je haar eerste collectie bekijkt. Daphny gebruikt namelijk bijzondere materialen zoals leer met python- en alligatorprints, ruw leer en koeienhuiden. Om de schoonheid en details van deze leersoorten tot z’n recht te laten komen, gebruikt ze slechts twee kleuren: zwart en taupe. Dat betekent echter allerminst dat de collectie saai is. Daphny fleurt haar ontwerpen op met bijzondere details zoals kwastjes, handgevlochten hengsels en stoere studs.

Alle tassen zijn handgemaakt en worden gemaakt in beperkte oplage. Mijn favorieten vind je hier, van boven naar onder: de zwarte oversized tote, de zipper clutch in taupe, de zwarte zipper clutch en de A4 clutch. Ook de closed phone sleeve vind ik super, en hij zou pérfect passen bij mijn splinternieuwe Samsung Galaxy S3.

Ik geloof trouwens dat ik vanaf nu officieel een sponsor nodig heb om alles te kopen wat ik mooi vind. KWIJL!

Daphny’s tassen zijn online te koop bij Etsy en Nith. Begin oktober gaat haar eigen website online.

Eén reactie to “Handtas bestellen? Daphny Raes bellen!”

  1. Niels september 14, 2012 bij 9:07 am #

    waar blijven die manbags? 🙂 hehe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: