Chit Chat loves… SHOOTIES!

12 Sep

De trend die ik dit najaar niét aan mij voorbij wil laten gaan, is de shootie-trend. Shooties zijn korte enkellaarsjes die je enkels bloot laten en dus het dunste deel van je been tonen. Aangezien ik korte en mollige beentjes heb zijn ‘normale’ enkellaarsjes – die tot net boven je enkels komen – niéts voor mij. Shooties daarentegen zijn I-DE-AAL. Twee van mijn favoriete Belgische schoenenmerken hebben shooties in hun collectie en die deel ik met véél plezier met jou.

Noë: shooties for beauties on a tight budget

Op de foto hierboven zie je de shooties van Noë. Ze zijn beschikbaar in maar liefst 80 (!) verschillende kleuren en kosten 150 euro. Het laarsje op de foto hieronder heeft de kleur Burgundy Red en is – naar mijn bescheiden mening – to die for.

De shooties van Noë zijn onder andere verkrijgbaar bij Noë By Your in Antwerpen. Check HIER hun Facebookpagina!

Noiselle by EH: shooties for beauties with a bigger wallet

Ook in de wintercollectie van het merk Noiselle by EH (waarover ik je HIER enkele maanden geleden al vertelde) zitten shooties. Ze kosten 295 euro en zijn verkrijgbaar in leder (in de kleuren Panther Black, Dark Cherry Red en Cognac) en suède (Panther Black, Turquoise Lagoon Blue, Taupe, Rust, Dark Orange en Deep Sea Blue).

Op de website van Noiselle vind je meer info én kan je de laarsjes ook kopen.

Eén reactie to “Chit Chat loves… SHOOTIES!”

  1. Robby september 12, 2012 bij 9:47 am #

    lap tis weer van da

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: