Update: What’s in my first Deauty Box?!

11 Sep

Vorige maand vertelde ik jullie HIER over een gloednieuw beautyconcept in België: Deauty aka Discover Beauty. Beauty-miskopen worden door dit initiatief zo goed als onmogelijk gemaakt, want met de Deauty Box biedt Deauty beautistas de mogelijkheid maandelijks 4 tot 6 producten uit te testen. Vandaag kreeg ik mijn allereerste Deauty Box aan met de post – het concept wordt deze maand gelanceerd – en bij het zien van de 5 producten die erin zaten werd ik hélemaal excited. Kijk gerust mee, van links naar rechts ontdekte ik:

– Clarins – HydraQuench Intensive Serum – 15 ml

Een serum dat alle huidsoorten een optimale en langdurige hydratie biedt door in te werken op elke huidlaag. Dit product heb ik nog nooit uitgetest en ik heb al héél veel goede dingen gelezen en gehoord over Clarins, dus ik ben razendbenieuwd! Aanbevolen prijs voor 30 ml: 58,50 euro.

– L’Oréal Professionnel – Mythic Oil – 125 ml (full size)

Deze droge olie voor je haar héb ik al in mijn bezit en ik ben een enorme fan. De Mythic Oil geeft je haren een prachtige glans, maakt ze niet vettig én ruikt geweldig lekker. Aanbevolen prijs: 19 euro.

– Redken – Full Effect 04 Nourishing Mousse – 65 ml

Deze lichte stylingmousse combineert het volume van een mousse met de voedende eigenschappen van haarverzorging. Met deze mousse ben ik éxtra happy, want Redken is één van mijn favoriete haarverzorgingsmerken. Aanbevolen prijs voor 250 ml: 24, 30 euro.

– Essie – nagellak Size Matters – 13,5 ml (full size)

Kan een meisje eigenlijk ooit genoeg tinten nagellak hebben? I think not en dit robijnrood doet mijn hartje sneller slaan. Het is een warme kleur die me ideaal lijkt voor als het buiten kouder wordt… Aanbevolen prijs: 10,99 euro.

– Nuxe – Micellair Reinigingswater met Rozenblaadjes – 100 ml (full size)

Een alcohol- en parfumvrije reinigingslotion die alle onzuiverheden van gezicht, ogen en lippen verwijdert in één gebaar. Aanbevolen prijs: 10 euro.

Kostprijs: 15 euro/maand of 165 euro/jaar (dan krijg je dus één box gratis). Als je de prijzen van de producten optelt, zie je dat de box die prijs zeker waard is. Meer info op http://www.deauty.be!

2 Reacties to “Update: What’s in my first Deauty Box?!”

  1. muakissandmakeup september 11, 2012 bij 12:23 pm #

    Ik heb ‘m gisteren ook ontvangen, mijn hart sloeg een tel over, zo excited was ik 🙂

  2. Sarah september 14, 2012 bij 9:57 am #

    Had me ook ingeschreven als ‘early bird’, maar geen box… Wel meteen alles in orde gebracht toen de site in orde was. Zal nog een maand moeten wachten Sip 😦 (had zo graag die Mythic oil eens getest).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: