De jacht op de pérfecte gsm-case is geopend!

10 Sep

Vandaag val ik jullie lastig met een gigantisch luxeprobleem :-). Vorige vrijdag deed ik mezelf een witte Samsung Galaxy S3 cadeau. Een hele investering die natuurlijk ook passend beschermd moet worden. Daarom ging ik gisteren online op zoek naar de perfecte beschermhoes voor mijn nieuwe smartphone. Drie cases sprongen meteen in het oog: een zachtroze hoesje met vogeltjes erop van Ted Baker (zie foto hierboven), een exemplaar met Azteekse print van Roxy én een zwart-witte case van Case-Mate (check hieronder). Uren (of oké, één uur) heb ik naar mijn computerscherm zitten staren, om dan tot de conclusie te komen dat ik de knoop. écht. niet. kan. doorhakken. Ik besef dat er grotere wereldproblemen zijn die waarschijnlijk jullie aandacht opeisen, maar toch klinkt hier mijn hulpkreet: welk hoesje moet ik kiezen?! Alvast bedankt voor de goede raad!

De hoesjes van Roxy en Ted Baker zijn verkrijgbaar bij Proporta, het zwart-witte exemplaar van Case-Mate vind je HIER.

10 Reacties to “De jacht op de pérfecte gsm-case is geopend!”

 1. erabbit september 10, 2012 bij 10:00 am #

  I like birds!

 2. Karen september 10, 2012 bij 10:08 am #

  Is uw Hello Kitty al afgeschreven? Arme Kitty! Maar ik zou voor dat van Roxy gaan!

  • chitchatontherocks september 10, 2012 bij 10:09 am #

   De Hello Kitty is nog in m’n bezit, maar past alleen op iPhone… Dus bij deze: als iemand ‘m wil adopteren :-).

 3. Greet Ceulemans september 10, 2012 bij 10:12 am #

  ik zou voor de zwart-witte gaan 🙂

 4. Jolien september 10, 2012 bij 11:34 am #

  De eerste, misschien ook de tweede maar bah de derde not for me..

 5. Saarie september 10, 2012 bij 12:12 pm #

  De eerste!

 6. Robby september 10, 2012 bij 7:48 pm #

  de veugels

 7. Elisse september 11, 2012 bij 9:29 am #

  Ik vind de eerste twee de mooiste! Als ik toch zou moeten kiezen, zou ik voor de vogeltjes gaan!

 8. niels september 12, 2012 bij 11:32 am #

  the second one, without a doubt!

 9. Dominique september 14, 2012 bij 9:27 am #

  Daphny haar hoesje natuurlijk :-)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: