X Y Zilque

7 Sep

Oké, I think I’ve died and gone to handbag-heaven. Onlangs ontdekte ik dankzij een vriendin het Belgische handtassenmerk ZILQUE en MY GOD, een ontdekking it was… ZILQUE – de naam ontstond zo’n 7 jaar geleden tijdens een brainstormsessie in De Muze in Antwerpen – is de handtassenlijn van Liesbeth Verhelst die bestaat uit 2 collecties per jaar. Naast die 2 collecties – die inspelen op de kleur- en modetrends – heeft ZILQUE ook een lijn met ‘Classics’. Elke ZILQUE-tas wordt gemaakt uit kwaliteitsbovenleder en is gevoerd met voeringleder.

Je kan je tas zo gepersonaliseerd maken als je wilt, want als je ze online besteld, kan je zélf je leder uitkiezen. Hoe dat verloopt? Simpel! Je maakt een afspraak om samen met Liesbeth bij een speciaalzaak in Gent leder te kiezen. Als het een probleem is om naar Gent te gaan of als je dat liever niet doet, gaat Liesbeth op zoek naar het vel leder dat pérfect aansluit bij jouw voorkeur op vlak van kleur en textuur.
Mijn twee favoriete ZILQUE-tassen? De Aínoa (de tas op de foto bovenaan) en de GEO, matic (op de foto hieronder). De prijzen van de ZILQUE-tassen liggen tussen de €50 en de €300.

ZILQUE is verkrijgbaar bij Huiszwaluw (Hoogpoort 3b, 9000 Gent) en Elle et Gand (Jan Palfijnstraat 36, 9000 Gent). Online bestellen kan op de website en daar vind je net als op de Facebookpagina meer info over deze lovely tassen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: